Autor: Informer.rs

19.07.2024.

16:19

Foto: Tanja Andrić

Vesti

Mirković razotkriva licemerje Lazovića: Čega se pametan stidi, time se budala ponosi!

- Čega se pametan stidi, time se budala ponosi" poslovica je koju naš narod često koristi ali izgleda da večiti student, Radomir Lazović još uvek nije na tom nivou, da ove reči shvati.

Da jeste, ne bi se ponosio time da je "ljubeći skute" stranaca, svoju zemlju vređao, ponižavao i pljuvao na najbedniji način.

Da jeste, ne bi se na konferenciji hvalio time da je i te strance lagao, govoreći da Aleksandar Vučić nema podršku građana i to on, koga ne podržavaju više ni oni u pokretu gde je Lazović kopredsednik.

Svojevrsno ludilo i licemerje na najvišem nivou je učešće Demokratske stranke u nekakvoj borbi protiv litijuma, Rio Tinta jer su upravo oni doveli Rio Tinto.

Informer

 

Sramota je i nas u njegovo i njihovo ime, što im se u nedostatku bilo kakve politike, programa, ideja, sve svelo na to da svoju zemlju, svoj narod blate širom Evrope, u nadi da će ih neko dovesti na vlast.

Laži, budalaštine i milion puta izgovorene neistine na račun Aleksandra Vučića su postale svakodnevnica i najbolji odgovor na njih je ekonomski jaka, nezavisna i Srbija svetle budućnosti koju je upravo Aleksandar Vučić, svojom politikom stvorio.

Uveren sam da ih i taj mali broj inostranih političara sa kojima se sastaju, gleda sa podsmehom i dozom mučnine, jer nigde u svetu nećete naći primer, da se zarad ličnih interesa gazi sopstvena zemlja.

Vreme kada su ambasade, sastavljale Vlade i odlučivale u ime građana Srbije je davno prošlo i dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke nikada se neće vratiti.

Krajnje je vreme da to shvate razni lažni ekolozi i politički lešinari.

Srbija je na svom putu, samostalna i posvećena svom interesu a ubedljive pobede na poslednjim izborima najbolji su dokaz da je narod to prepoznao i da je Aleksandar Vučić taj kome veruju.

Zato su i ovakvi napadi propalih političara uzaludni, jer ljudi više veruju svojim očima a ne doživotnim studentima - istakao je Mirković.