21.07.2024.

11:25

Foto: informer/printscreen

Vesti

Nastavlja se prljava kampanja protiv predsednika Vučića! Islamistička "Slobodna Bosna" svaki dan ima sve bolesnije tekstove pune mržnje, zlobe i zavisti! (FOTO)

Nastavlja se najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije od strane islamističke "Slobodne Bosne" koja ne prestaje sa širenjem mržnje i laži. Najnoviji tekst govori da je predsednik Vučić okupirao Podgoricu, što predstavlja notornu laž i neistinu, pa tako deo teksta kaže: 

"Vučić u Bosni koristi istu strategiju kao i u Crnoj Gori: konstantno neselektivno soft power bombardovanje. Jedan dan Prijedorom maršira Vojska Srbije; drugi dan stiže najava da će mir u Bosni čuvati MUP Srbije; treći dan biće nešto treće. Jedan dan sluganskom, bijednom parlamentu u Podgorici nameće Rezoluciju o Jasenovcu; drugi dan na Lovćen postavlja kapelu Kralja Aleksandra, simbol srpske okupacije Crne Gore; treći dan uvodi srpski kao službeni jezik. Vučićeva startegija je, u biti, varijacija onoga što je Mladić svojevremeno, tokom bombardovanja Sarajeva, formulisao kao „Raspameti!“.

A potom nastavljaju da umišljaju i iznose brutalne laži:

"Vučić je okupirao Podgoricu. Sarajevo nije i neće. Ali polako steže obruč oko njega. U tome mu ne treba pomagati iracionalnim, kontraproduktivnim politikama koje, umjesto ka racionalnom rešenju, teže uzaludnom emotivnom pražnjenju" - piše u džihadističkoj i mržnjom zadojenoj "Slobodnoj Bosni". 

A sve se zapravo svodi na jedno - Srbija je sve snažnija i uspešnija, a to mnogo boli!

Informer