21.07.2024.

14:27

Foto: N1 video printscreen

Vesti

ČUDO NEVIĐENO! Zagrmela istina sa N1: Eko-populisti šire paniku, niko im ne dolazi na proteste, a Nemačka će i pre Srbije kopati litijum

- Ima odličan tekst koji je napisao akademik Vladica Petrović za Danas pre tri dana gde on deo krivice za to nepoverenje svaljuje i na kako ih on zove eko-populiste, znate kada dve godine ima tih priča da će tamo biti neka mesečeva površina, kako će biti 2,5 miliona izbeglica, kako će padati sumporne kiše po Beogradu, nestati 154 reke - rekao je Ristić i dodao:

- Nije dobro počela ni ova strana koja se zalaže konkretno ovde protiv rudnika da isto pravi zapravo paniku među tim ljudima očekujući da će to izazvati neki talas. I Nemačka ima nalazišta litijuma i ja isto verujem da će Nemačka, ne samo te iz vodenih tokova, raditi i stene što je slična stvar kakvu imamo mi ovde. Nisam siguran da ćemo mi prvi, pre Nemačke, ali stvarno nisam siguran. 

Potom se osvrnuo i na postupke Đilasove i Tadićeve vlasti.

- Na Tviteru beležimo porast moralne temperature, a onda kad se dogodi neki protest okupi se 1.000 ljudi. Mi smo NIS i tržište naftnim derivatima u Srbiji prodali za 340 miliona. To je cena tri igrača engleske reprezentacije! - jasan je bio Ristić. 

Pogledajte video i uverite se sami: