22.07.2024.

08:34

Foto: Foto: Printscreen, Tanjug

Vesti

Islamistička Slobodna Bosna opet udarila na Vučića! Najavljivali da će da objave "neviđene tajne" iz Srbije, pa priznali pravu istinu! (FOTO)

Naime, nedelju dana islamistička Slobodna Bosna najavljivala je "neviđene tajne" iz Srbije, a onda su iskopali iz naftalina "ekonomistu" Bobana Bogdanovića, koji je hteo da napadne Vučića i Srbiju. 

"EKSKLUZIVNO / NAJVEĆA TAJNA VUČIĆEVE (SR)BIA-e (I): Šta je predsednik Srbije zatajio Šolcu i zašto se Dodik nije mogao suzdržati…", naslov je teksta Slobodne Bosne, a onda je u samom tekstu isplivala jedna velika istina koju je izgovorio Bogdanović: 

Informer

 

- Da je Vučić priznao Kosovo, da se odrekao Republike Srpske, da je uveo sankcije Rusiji… mi iz srpske opozicije bismo rekli da je dogovor oko litijuma najbolja stvar na svetu za Srbiju - rekao je Bogdanović! 

U tekstu koji je objavila islamistička Slobodna Bosna je, inače, istaknuto da iza Vučića lično stoje predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, kineski predsednik Si Đinping i bivši američki predsednik Donald Tramp!