22.07.2024.

10:16

Foto: Foto: Printscreen

Vesti

Pa ovo nema nigde! Prodali zemlju Rio Tintu, sad krive vlast što su ih raskrinkali i poručuju: Pa šta ako smo prodali, to nije pitanje!

- Bila sam kandidatkinja za gradonačelnicu na prethodnim izborima ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" . Ovo je njihova strategija je da nas provuku kroz blato, mi smo kolateralna šteta, mi porodica Đedović, a na mnogo većem udaru su porodice Kokanović i Petković. I to je ono što su oni želeli da kažu - rekla je gospođa Đedović.

Kao što se na video snimku vidi, pored Dajane Đedović sedi Tomislav Čotrić iz lozničke Demokratske stranke, a iza njega su okačene slike Zorana Đinđića i nasmejanog  Borisa Tadića 

Podsećanja radi, Rio Tinto osniva svoju prvu kompaniju u Srbiji 2001. godine za vreme vlade Zorana Đinđića, a 2004.godine Rio Tinto dobija dozvolu za istraživanje u Loznici, a predsednik Srbije je tada bio upravo Boris Tadić!

Podsetimo, baš Dajane Đedović dotakla se i predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić.

- Kako je to 2021.godine oni koji su prodali uključujući i porodicu Đedović, koji su onda bili kandidati za gradonačelnika, odnosno ta gospođa kandidat za gradonačelnika Loznice ispred Srbije protiv nasilja, prodali svoju zemlju Rio Tintu? - rekla je Brnabić. 

Đedovići ne demantuju reči predsednice Narodne skupštine Republike Srbije Ane Brnabić, ali zato strastveno zajedno sa tajkunskim medijima krive vlast što su ih raskrinkali! 

Pogledajte video i uverite se sami:

Oni koji su danas najglasniji protivnici litijuma nekada su mislili potpuno drugačije!