22.07.2024.

15:22

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đurić: Jovanović menja ideologiju u zavisnosti od toga ko više plati!

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo u celosti:

- Ima li išta komičnije od pokušaja lažnog patriote Miloša Jovanovića da nam drži slovo o skupštinskom zasedanju dok u salu Doma Narodne skupštine uđe samo onda kada je njegov red za izlaganje i zadrži se taman onoliko koliko mu je potrebno da izdeklamuje pripremljeni sadržaj i posle ga - nigde nema. Ali, slušajući šta je sve rekao na temu predstojeće sednice čini se da pati jer nema dovoljno prostora za svoje medijske egzibicije.

A za one kojima je istina ideja vodilja - vremena ima dovoljno. Čak i na pretek. Zato je, u njegovom slučaju, pored krajnje nezainteresovanosti vazda bio problem to što nema dovoljno vremena za sve ono što je planirao da slaže i da mu uz to preostane dovoljno vremena da oblati ime Aleksandra Vučića. Jer se, lažni patriota, samo time i služi.

A ako je neko u raskoraku - onda je to on: eksponent politike tajkuna i svih onih koji srčano podržavaju i podupiru nezavisnost lažne države.

O svemu ovome govore i njegovi dojučerašnji najbliži saradnici koji su, videvši da su akteri nakaradne, štetočinske i potpuno pogrešne politike, otišli glavom bez obzira.

Stvar postaje još zanimljivija kada se Jovanović dotakne teme litijuma.

Jer je, danas, na sam pomen ove reči - odlučno protiv. A priča o ovome i sama kompanija Rio Tinto je u Srbiju stigla u vreme i Koštunice i Đilasa i Tadića.

Nije valjda da Miloš o tome nije obavešten?

Ako se ne seća, pre 3 godine mu se "omaklo" pa je govorio o "uticaju spoljnog faktora" na proteste povodom iskopavanja litijuma. Ako nije obavešten, neka mu neko prenese, da se svi toga svi sećamo.

Nema nikakve dileme - ovako će, Miloš, u nedogled: da menja priče, ideologiju i ciljeve u zavisnosti od toga ko više ponudi i plati.

Samo, da mu zbog ovakvih glupiranja, ne uskrate apanažu?