23.07.2024.

11:38

Foto: printscreen

Vesti

Hoću da završimo velike stvari! Vučić: Guraću to kao buldožer, da bih pomogao svima da mogu da žive u uređenoj i neuporedivo bogatijoj zemlji!

Vučić je istakao da je pre 8 ili 9 godina bio hajp demonstracija u Nišu i pobune oko toga kako će predsednik Vučić da zatvori aerodrom koji je taman krenuo izuzetno da radi sa 30.000 putnika.

- I tako sam ga zavtvorio da danas ima skoro 500.000 putnika. Pogledajte kako danas izgleda. Jedna laž sustiže drugu. Ali tako je to u eri društvenih mreža, morate da se borite na dnevnom nivou, ne možete drugačije. I ništa se neće promeniti, ti koji su lagali tada, lažu i danas, lagaće i sutra. Ti koji su do juče sprečavali izgradnju Beograda na vodi, sutra će da pričaju da su ga oni izgradili, a ja ih sprečavao. Nikakvog morala, principa, nigde ničega nikada nisu imali. Samo da kukaju, da se žale i da se bune, ali ponajmanje da veruju u sebe i svoj rad. Meni mandat traje još nepune 3 godine i hoću da završimo velike stvari. Guraću to kao buldožer, da bih pomogao svima da mogu da žive u normalnoj, uređenoj zemlji i neuporedivo bogatijoj. Zato se ne osvrćem na te priče - rekao je predsednik.