23.07.2024.

15:17

Foto: informer/printscreen

Vesti

Šok u Skupštini: Kokanović poklonio svoju zemlju Ćuti kako bi se pokazao kao borac!

Nakon što se saznalo da su svoju zemlju u okolini Loznici prodali i kandidatkinja za granonačelnicu Loznice ujedinjene opozicije, najbliži saradnici Dragana Đilasa i drugi, juče se saznalo da je to isto hteo da uradi i Zlatko Kokanović. I sve to ne bi bilo uopšte čudno, s obzirom na to da svaki čovek ima neotuđivo pravo da raspolaže sopstvenom imovinom. Ali je veoma čudno kada to radi neko ko je danas u udruženju "Ne damo Jadar", a sada vidimo da je potpisao da je itekako hteo da da svoju zemlju kompaniji Rio Tinto za izgradnju rudnika. Problem nastaje onda kada Kokanović saznaje da njegovo imanje ipak nije na mestu gde bi rudnik mogao biti izgrađen, te je bilo jasno da će ostati kratkih rukava. 

Informer

 

Međutim, gospodin Kokanović je rešio tada da zaista ispadne gospodin i kada je shvatio da od te zemlje nikakvu korist imati neće – rešio da je pokloni. 

Informer

 

A srećni dobitnik je narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta! Da li je on u trenutku darivanja znao da se ta zemlja ne nalazi na mestu potencijalne izgradnje rudnika ne znamo, ali zaista tužna sudbina. S obzirom da znamo da je Ćuta svojevremeno slao mejlove kako bi se raspitao o mogućnosti izgranje minihidro centrale, pa onda postao njihov najveći protivnik, sve su prilike da je isto planirao i sa zemljom u Gornjim Nedeljicama. Kakv li će šok da usledi kada sazna da ta zemlja nije potrebna za izgradnju rudnika... I kamen bi zaplakao!

Informer