24.07.2024.

08:56

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

BORKO ŠOJIĆ! Šta bi drugo radili Đilasovci nego svaki dan pisali pisma raznim strancima i pokazivali mržnju prema svojoj državi!

Nije davno bilo kada su pojedini opozicionari u Strazburu obrukali i sebe i svoje potomke usvajanjem sramne rezolucije Evropskog parlamenta, a onda su otišli u Brisel i Pariz da bi, kako kažu, "prezentovali dokaze o izbornoj krađi" i "zatražili međunarodnu istragu u Srbiji". 

Borko Stefanović ŠOJIĆ, funkcioner Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, sada je nastavio tradiciju tužakanja i pljuvanja zemlje kod stranaca, poslavši otvoreno pismo šefu misije OEBS u Srbiji, u kome otvoreno pokazuje mržnju prema svojoj zemlji! 

Informer

"Ambasadore, duboko smo šokirani i uvređeni Vašom poslednjom izjavom datom tokom sastanka sa ministarkom pravde Republike Srbije, Majom Popović. U Vašem javnom saopštenju ste podvukli "značajne napore Srbije u unapređenju reforme pravosuđa, kao i anti-korupcijske napore i potiskivanje organizovanog kriminala". Ne uspevamo da sa Vama delimo Vaš očigledno zamagljen pogled i pitamo se o čemu u stvari govorite?", naveo je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović u skandaloznom pismu šefu misije OEBS u Srbiji Janu Bratuu, koje je portal Direktno.rs preneo u celosti.