24.07.2024.

13:14

Foto: printscreen

Vesti

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!

- Oni tu ne vide tu protvrečnost, kao što je ne vide ni kod Brajana Brkovića koji je pokušao da prekreči srpske zastave u Novom Sadu, kao što je ne vide u rulji građanskih aktivista, kako sebe nazivaju, koji su psovali majku bosansku prilikom vraćanja jermenskog nadgrobnog spomenika tokom izgradnje Pupinove palate. Tu je suština ovog licemerja koje smo imali priliku da slušamo.

Prema njegovim rečima, u deklaraciji o srpskom jedinstvu za koju Jovanović kaže da je skoro dobra, pronašli su dovoljan razlog da ne glasaju za nju, ali zato u delovanju Brajana Brkovića takvog razloga nema.

- I tu se bez problema pravi koalicija sa Čankovim ligašima, raznim otpacima Demokratske stranke, Marijom Srdić, Pogačarom… U tom slučaju nisu pronašli tu trunku koja bi ih odvojila. Sa istim tim ljudima su, ponovo podvlačim, glasali protiv izgradnje hrama SPC u Novom Sadu, a sad pričaju kako je SPC temelj. Suština je ono što je Jovanović rekao na kraju: hajde da vidimo kako ćemo da dođemo na vlast, a nema veze s kim ćemo - poručio je Jovanov i pozvao predsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića da pažljivo sasluša Miloša Jovanovića, koji je  u Evropskoj uniji već više godina, jer treba saslušati izvor iz Evropske unije šta priča o EU.