24.07.2024.

16:23

Foto: printscreen

Vesti

Đilas pocrveneo kao rak, a tek da vidite Mariniku! Bulatović urlao na njega, jer mu je tražio da kaže da li je tukao psa! (VIDEO)

Tajkun Đilas pocrveneo je od muke i stida danas na sednici Skupštine kada je poslanik SNS, Dejan Bulatović, vidno uznemiren tražio od njega da prizna da je on tukao svog psa za šta postoje i video dokazi.

Đilas nije znao šta će od muke pa je stavio ruke na crveno lice, dok je pored njega sedela njegova desna ruka Marinika Tepić, a po izrazu njenog lica, ne zna se dal plače ili se smeje!

Informer

 

Podsećamo, lider SSP Dragan Đilas kog su i ranije pratila svedočenja da je izazivao nasilne incidente, brutalno je tukao pesnicama po glavi svog psa, kog je pre izvesnog vremena udomio, i to naočigled jedne od ćerki, koja je doživela traumu. Snimak ovog nasilja nad jadnom i nemoćnom životinjom poseduje poslanik SNS Dejan Bulatović, jer se incident dogodio na njegovom imanju, koje je okruženo kamerama.

Đilas je 2021. došao kod mene na imanje, u selo Batrovci, s ćerkom (ime poznato redakciji). Došli su na trešnje. Sa sobom su poveli i psa kog je udomio. Otišli smo u voćnjak, tu su bile puštene ćurke i kokoške i njegov pas je napao ćurana. Pas je verovatno imao nečeg lovačkog u sebi, tako je reagovao, zaleteo se i počeo da čerupa ćurana. Đilas ga je uhvatio, počeo da viče: "Pusti", ali pas nije hteo. Dragan je onda uhvatio psa, doveo do izlaza i počeo da ga tuče - govorio je Bulatović u avgustu prošle godine.