25.07.2024.

11:11

Foto: Tanja Andric

Vesti

Kena raskrinkao laži opozicije: Litijum je istorijska šansa za našu zemlju!

Milojičić se osvrnuo na sramnu kampanju protiv litijuma koju vodi opozicija.

- Opozicija kaže 'Vi ćete otići iz države, jer ćete imati novca'. Sada neko treba meni da da novac, 5 miliona evra da ja pokupim svoju porodicu, da dovedemo litijum i da je odem iz svoje države? Da odem negde i povedem svoju suprugu i decu? Da li mislite da postoji normalan čovek koji bi glasao i uzeo novac da se uništi naša zemlja?  - poručio je Milojičić uživo na TV Pink.

On je posebno naglasio da li 'postoji osoba koja bi uradila svom narodu, decu i prijateljima ovakve stvari kakve navodi opozicija'.

- Ovde ću ostaviti sestru Marinu sa dvoje dece, sestru Danijelu sa dvoje dece, mog najboljeg druga Zlatka sa decom, komšiju Ivana sa njegovom decom. Svog oca i majku. I ja sa ne znam kojim novcem da sedim u Vašingtonu, na primer i da trošim taj novac i zvaću svakog dana svoje ljude u svom Glibovcu koji će me kleti i reći "Kako si mogao da nas potruješ?". Da li neko misli da postoji normalan čovek u Srbiji koji bi to uradio svom narodu, svojoj deci, svojim prijateljima? - upitao je Milojičić i dodao da neko mora biti 'Hitler da bi to dozvolio'.

- Ne mislim da bi iko u opoziciji to uradio, ali mislim da je ovo što oni rade toliko bezobrazno i beskrupulozno. Vi bi trebalo da budete Hitler u najmanju ruku da tako nešto dozvolite - podvukao je Milojičić.

Kena je zatim rekao šta smatra najvećom prednošću iskopavanja litijuma. 

- Najveća prednost ovog litijuma je to što iza njega stoji Aleksandar Vučić, zato što sam uveren dvesta posto da je on čovek koji nikada ne bi dozvolio da se Srbiji, srpskom narodu, nijednom detetu namesti bilo koja šteta. Pozivam nas narod da ne propustimo ovu istorijsku šansu za nas i našu decu - poručio je Milojičić.