25.07.2024.

13:59

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Opoziciji je Srbija jedino dobra kad služi njihovim stranačkim i ličnim interesima, zato im smeta Vučić! Božić osudila stravične pretnje smrću predsedniku Srbije!

- Imali smo priliku 2000. godine da vidimo kako izgleda "narodna pravda" kada su uz pomoć stranih centara moći današnji opozicionari rušili Srbiju do temelja, ista ta "narodna pravda" stigla je premijera Srbije 2003. godine kada su na identičan način svi pripremali medijsku podlogu i široku podršku za legitimizovanje ubistva Đinđića. Danas njegovi bivši, kao i pojedini nesuđeni saradnici stvaraju atmosferu linča i opravdanosti lišavanja života predsednika Vučića i njegove porodice - istakla je Božić i dodala: 

- Najstrožije osuđujem pretnje ubistvom predsednika Republike Srbije od strane onih kojima su podmetačine, ubistva i otimačina jedini legitimni i poznati politički plan i program. Svojim idejama zasigurno ne mogu da pariraju planu i programu koji predsednik Vučić i SNS sprovode u prethodnih 12 godina, zato im je još jedino ostalo da obezglave Srbiju i vrate nas u vreme kada je Srbija bila moneta za potkusurivanje, upravo zahvaljujući opozicionarima koji svojim zapaljivim govorima i nepatvorenom mržnjom podstiču pojedince da na najmonstruozniji način prete predsedniku Srbije i njegovoj porodici.

- Ne smemo dozvoliti da nasilna manjina zbog svoje političke impotentnosti ugrozi sve ono što smo s mukom uradili za našu Srbiju u prethodnih 12 godina. Opoziciji je Srbija jedino dobra kad služi njihovim stranačkim i ličnim interesima, zato im i smeta Aleksandar Vučić koji uvek razmišlja par koraka unapred i radi isključivo za dobrobit Srbije. Koliko god bili glasni, moramo da im jasno stavimo do znanja da politiku Aleksandra Vučića podržava preko 2 dva miliona građana Srbije i da nećemo dozvoliti bukačima da svojim orkestriranim napadima, fabrikovanim aferama i manipulacija vrate Srbiju u kameno doba u kojem su nas ostavili nakon što ih je narod zbacio sa grbače.