25.07.2024.

14:33

Foto: Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Vučić je simbol naše borbe za bolje sutra, a napad na njega je napad na sve nas! Opoziciji je cilj da destabilizuje Srbiju

Ovo je napisao Aleksandar Zobenica, stručnjak za politički marketing, čije saopštenje prenosimo u celosti. 

"Aleksandar Vučić je svojim trudom i zalaganjem uspeo da pokrene mnoge pozitivne promene u našoj zemlji. Od velikih infrastrukturnih projekata, preko privlačenja stranih investicija, do unapređenja životnog standarda građana, Vučić je bio i ostao lider koji vodi Srbiju ka boljoj budućnosti. Napadi na njega nisu samo napadi na čoveka, već i na sve ono što je postignuto pod njegovim vođstvom.

Opozicija, nesposobna da ponudi konstruktivna rešenja i alternative, pribegava prljavim trikovima i ličnim napadima. Cilj im je da destabilizuju Srbiju, naruše poverenje građana u institucije i oslabe našu poziciju na međunarodnoj sceni. Međutim, time zapravo napadaju svakog građanina Srbije, svakog radnika, svakog poljoprivrednika, svakog studenta i penzionera koji se nadaju boljoj budućnosti.

Ne smemo zaboraviti da su ovi napadi deo šire strategije koja ima za cilj da unazadi Srbiju. Oni koji stoje iza tih napada žele da zaustave naš ekonomski rast, da spreče dolazak novih investicija i da onemoguće dalji razvoj naše zemlje. U trenucima kada se Srbija bori za svako novo radno mesto, za svaku novu fabriku i za svaku novu priliku za svoje građane, ovi napadi su više nego štetni.

Pozivam sve građane Srbije da stanu uz svog predsednika i da odbace ove neosnovane napade. Aleksandar Vučić je simbol naše borbe za bolje sutra, a napad na njega je napad na sve nas. Ne dozvolimo da nas zlonamerni i destruktivni potezi opozicije zaustave na putu ka napretku.

Srbija je jača od laži i obmana. Srbija je jača od prljave politike. Srbija je jača jer je ujedinjena u svojoj želji za napretkom. Stojimo uz predsednika Vučića, jer stojimo uz Srbiju", napisao je Zobenica.