26.07.2024.

11:03

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Islamistička Slobodna Bosna zakmečala! Besna i očajna jer Vučić i Srbija nisu dozvolili da se Srbi proglase genocidnim narodom!

Naime, Slobodna Bosna je, kmečeći, rano jutros objavila tekst sa naslovom "Burne reakcije sa svih strana: Zbog napada na „Slobodnu Bosnu“ poziv Ministarstvu vanjskih poslova BiH na reakciju...", u kome navode da su upravo oni poslednjih nekoliko godina na meti "brutalnih napada" medija iz Srbije. 

Informer

 

Kako su naveli, ti "napadi" su nedavno eskalirali do te mere da se "Slobodna Bosna" otvoreno označava kao "islamistički" i "džihadistički" portal, što je, po njima, klasična laž i opasno podmetanje. 

Ali ono što je posebno zanimljivo, u tesktu su doslovno istakli da nijedno novinarsko udruženje iz BiH ili regiona u proteklim godinama nije reagovalo. 

Jasno je da niko nije reagovao jer ste, pre svega, lagali, a onda hteli da Srbija ućuti i umukne u iznošenju istine, ali vam to Aleksandar Vučić i naša zemlja nisu dozvolili! 

Vi ste ti koji ste besni i očajni jer Vučić i Srbija nisu ćutali i nisu dozvolili da se Srbi proglase za genocidni narod! 

Vrhunac izmišljene kampanje protiv "Slobodne Bosne" naveli su u pomenutom tekstu da se desio kada su imali nazovi saznanja koja govore o "potčinjavanju pojedinih medija u regionu režimu Aleksandra Vučića". 

Ali striktni su i sami sebi kontradiktorni u svojim izjavama, ali vrlo jasno sami sebi uskaču u usta, te pišu: "Umesto očekivane podrške "Slobodnoj Bosni", barem sada ako nisu mogli ili hteli ranije, ovu hajku su svojim saopštenjima nažalost ohrabrili i predstavnici pojedinih nevladinih organizacija, ali i udruženja novinara iz regiona i, konačno, udruženje BH novinari". 

Ne znamo šta više nije jasno! 

Niko nije želeo da podrži laž, nesitine i izmišljotine! A reakcije koje su pristizale iz Srbije su samo bile odgovor ili demanti na sva njihova pisanja! 

Srbija neće da umukne pred nepravdom!