27.07.2024.

12:21

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Ovo je poručila Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti. 

"Onoj diletantskoj i ulizivačkoj "politici" koja je svojstvena Ponošu i tajkunskoj kamarili smo odavno već videli leđa. Jer je naš narod tako hteo, želeo i rekao - već više puta!

Međutim, žalosno je što u svojoj mržnji prema Vučiću i u nedostatku bilo kakve ozbiljne politike, ne biraju temu, način i sredstvo kako bi ostvarili svoje ciljeve. I svi su isti - redom!

Zloupotrebljavaju svaku moguću temu u pokušaju da sruše Vučića! Ranije tragično stradali decu, danas litijum, za koji se uzgred u našoj Srbiji čulo u njihovo vreme, kada su im dali više dozvola i saglasnosti za različita ispitivanja, a sutra će, dileme nema, biti nešto sasvim treće.

Ništak Ponoš je onoliko urnisao naši vojsku, fićfirić je obrukao sopstveni narod kada ga je ostavio na milost i nemilost, onda kada je iz rodnog Knina pobegao u Beograd, a danas ne prestaje da zagađuje medijski prostor u tajkunskoj pljuvaonici!

I šta god on rekao, depeše stranih službi su rekle da je on NATO general koji je snažno radio na rasformiravanju herojski brigada. A termin koji je i sam upotrebio ga na najbolji način opisuje - raspikuća!

Podsećanja radi  - govorio je da će Vučić odmah nakon izbora uvesti sankcije Rusiju, što se nije dogodilo, da sporazum iz Ohrida služi da pet zemalja nepriznavača tzv. Kosova, prizna to tzv. Kosovo i slične nebuloze! A danas se, lažov, i u litijum i u rudarenje razume!

Naravno da je - svima sve jasno. Ovaj "stručnjak za sve i svašta" je samo do krajnjih granica nemoćan i kao i uvek - bezočno laže!

Ali, ono što je sigurno: njemu i jeste mesto u tajkunskoj papazjaniji - za bolje i nije! Da glupostima koje izgovori bar privremeno zadovolji svoju sujetu i lične frustracije.

Dok građani Srbije znaju da Aleksandar Vučić i Vlada koja sledi njegovu politiku, nikada nisu ni pomislili da bilo šta štetno urade zemlji koju vole i u kojoj žive!

Ponoš to ne može ni da razume - i đavolu bi dušu prodao zarad ličnih benefita, a rezervnu otadžbinu taj već ima", napisala je Nevena Đurić.