28.07.2024.

13:30

Foto: Tanja Andric

Vesti

Terzić raskrinkao lažnog patriotu: Jovanović je najveći licemer i lažov na političkoj sceni

Saopštenje Miloša Terzića prenosimo u celosti:

- Agitovanje za interese stranaca, svojstveno je za Đilasovu desnu kolonu koju predvodi Miloš Jovanović. Umesto razgovora sa građanima tokom kampanje za prethodne parlamentarne izbore u centrali DSS-a primale su se instrukcije političkih komesara britanske i američke ambasade, sa ciljem "majdanizacije" i ponovnog rušenja sopstvene države u režiji istih onih koji su to već činili 2000. godine. Ipak, srpski narod im je jasno stavio do znanja da veruje jedino Aleksandru Vučiću i da će tako biti i u budućnosti, jer narod više niko poput pajaca iz DSS-a ne može da prevari. Jednom su digli narod za glupost 2000-te godine i nikada više.

Tada su pod plaštom borbe za ljudska prava, mir i demokratiju nasilnim putem, bez političke volje građana preuzeli vlast uz svesrdnu pomoć stranaca, a sada to isto rade pod plaštom lažne borbe za zaštitu životne sredine. E pa, kako su radili i kako su pripremali ulične revolucije, tako ih je srpski narod i glasao. Jednostavno, ostali su tamo gde im je i mesto, a to je na margini srpske društvene i političke scene.  Umislio je Jovanović da će preko ulice ponovo na vlast i to uz pomoć stranaca koji su uvreženi sa crnogorskom mafijom i koji mole Boga da neko odradi prljavi posao Čabe Dera, jer jedino tako mogu da pobede Aleksandra Vučića.

U principu, kada govorimo o DSS-u i Milošu Jovanoviću, onda govorimo o najvećim lažovima, kukavicama i licemerima na političkoj sceni Srbije, jer ti ljudi su doveli Rio Tinto u Srbiju, govorili da je to najveća razvojna šansa za našu državu, a sada su tobož protiv, i to samo iz prostog razloga, što od realizacije jednog takvog projekta neće imati nikakvu ličnu korist ni oni, a ni njihov politički guru i vodeći ideolog, Dragan Đilas.

Smeta Milošu svaki projekat koji će srpsku državu osnažiti, ekonomski, politički i vojno, te je shodno tome spreman da bude u savezu sa Brajanom Brkovićem, Marinikom i ostalom drugosrbijanštinom koja svakodnevno vređa SPC, skrnavi srpske zastave i koja bi koliko sutra, da je ne daj Bože na vlasti zajedno sa DSS prihvatila nezavisnost lažne države i potpisala da smo mi Srbi genocidan narod. Ne kažu džaba ljudi:"S kim si takav si".

A na bezočne laži koje plasiraju zajedno sa autošovinstima, odgovaraćemo uvek i svuda, kako nas Miloš Jovanović i Đilasove lutke na povocu stranih NVO i organizacija u vlasništvu Srđe Popovića ne bi uvukle ponovo u godine propadanja i vratili u vreme kada smo kao narod i država zahvaljujući upravo DSS-u bili na kolenima.

Litijum im neće biti šansa da politički profitiraju, ruše vlast na ulici i ostvaruju ličnu korist puneći sopstvene džepove. U skladu sa svim ekološkim standardima iskoristićemo šansu da Srbiju osnažimo ekonomski, a samim tim i politički, jer to je jedina garancija da ćemo odbraniti srpske nacionalne vrednosti na KiM i u Republici Srpskoj i da ćemo povratiti sve ono što je u vreme DSS-a uništeno i rasprodato. A podsetiću, nakon rasipnika iz DSS ostali smo bez industrije, fabrika, vojske i izlaza na more - poručio je Terzić.