28.07.2024.

13:48

Foto: Printskrin video

Vesti

"Vučić je perverzni psihopata": Voditelji opozicione TV Nova najgnusnijim uvredama vređali predsednika u programu uživo! (VIDEO)

Naime, voditelji opozicione TV Nova najgnusnijim uvredama vređali su ponovo predsednika u programu uživo.

- Naš predsednik je mimo kiše, mimo svega, sam tamo negde u nekom šumarku. 'Vatali se ljudi za glave, ko je ovaj psihopata. Kod njih obično takvi ljud budu u nekim drugim institucijama, a ne na slobodi - kaže Kulačin, a Vidojković u svom nevaspitanom maniru dobacuje: Zanimljiva mi je ova kovanica perverzno-inverzna - i dodaje:

- Mislim da je predsednik perverzan. Posle 12 godina vlasti moraju da mu ispadnu neke stvari iz usta koje nisu unapred planirane, tako da on sam je sedeo, smislio i bio u fazonu perverzno i onda mu je neko šapnuo inverzno gvozdeni determinizmi. Sve vuče na neki sado-mazo fazon kod njega. Ja odmah pomislim na neke lance, kape kožne, kugle u ustima, bičeve. Tako da mislim da je to predsednika inspirisalo.

Pogledajte priloženi snimak:

Ono što je jako zanimljivo jeste činjenica da je Vidojković došao u studio Nove u Beogradu, iako je navodno u inostranstvu pod zaštitom PEN centra, jer mu je tobože ugrožena bezbednost u Srbiji, pa se u svoju emisuju šatro uključuje video pozivom.