Autor: Informer.rs

29.07.2024.

14:03

Foto: Tanjug / printscreen

Vesti

Psihopate iz Slobodne Bosne udarile na Vučića: Predsednika Srbije optužuju da vodi agresiju na Bosnu i Hercegovinu?!

Verovali ili ne, ali nakon nebrojeno mnogo nebuloza koje su na račun srpskog predsednika objavljene na portalu ovog propagandnog glasila, Slobodna Bosna otišla je i korak dalje.

Ovoga puta Vučića su optužili da sprovodi pravno političku agresiju na Bosnu i Hercegovinu, iako tu svoju nesuvislu tvrdnju nisu potkrepili niti jednim argumentom.

Informer

- Pravno-politička agresija koju Srbija posljednjih godina sve otvorenije provodi nad Bosnom i Hercegovinom ozvaničena je usvajanjem Deklaracije na Svesrpskom saboru prošlog meseca kojom je Vučić jasno dao do znanja da je njegova „zona interesa" isključivo Republika Srpska i njeno osnaživanje, a ne saradnja sa institucijama Bosne i Hercegovine - stoji između ostalog u tekstu koji potpisuje izvesna Maja Radević.

Sve je dakle jasno, onome ko hoće da mu bude jasno - predsednik Vučić još dugo će biti meta brutalnih udara iz Sarajeva, ali i drugih adresa u regionu i to samo zato što je Srbiju stavio na prvo mesto i što se svakodnevno bori za njene interese i to je ono što ne mogu da mu oproste.