30.07.2024.

13:18

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Vulin o jezivoj izjavi Tamare Skroze: Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu!

- Petooktobarski ološ ne može sebi da oprosti što nije iskoristio vreme sile i bezakonja i što sve nas koji nismo deo njihove druge Srbije nisu pobili. Tamara Skroza nije značila ništa ni u vreme vlasti DS-a, a sada se ne sasvim uspešno upinje da se istakne tekstovima protiv Srpske pravoslavne crkve, ali ona je rekla ono što Druga Srbija misli, da je njihova tragična greška što nisu ubili i Vučića i sve nas koji nismo promenili stranu, i tako zauvek vladali. Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu, a tu za Tamaru Skrozzu i njene istomišljenike nema vlasti", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin koji predvodi državnu delegaciju u Teheranu na inauguraciji novoizabranog predsednika Irana Masuda Pezeškijana reagujući na izjavu Tamare Skrozze da su 5. oktobra Aleksandar Vučić i ljudi koji čine sadašnju vlast morali biti ubijeni - poručio je Vulin.

Podsećamo, opoziciona novinarka Tamara Skroza indirektno je poručila da je ljude iz vlasti trebalo pobiti tokom prevrata 5. oktobra 2000. godine, kada je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio ministar informisanja.

Skroza je u emisiji opozicione TV Nova “Da sam ja neko” rekla da je “noć između 5. i 6. oktobra trebalo da izgleda potpuno drugačije”.