Autor: Informer.rs

30.07.2024.

13:42

Foto: printscreen

Vesti

INVERZNO PERVERZNO! Oglasio se NUNS nakon sumanutih pretnji Tamare Skroze: Bolje da su ćutali!

Jer ono što je NUNS saopštio nije ništa drugo do perverzna inverzija činjeničnog stanja stvari.

Umesto da jasno osude govor mržnje i pretnje smrću predsedniku Srbije, NUNS od Skroze pokušava da napravi žrtvu hajke provladinih medija.

- Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje orgnanizovanu kampanju blaćenja i crtanje mete na novinarku FoNet-a Tamaru Skrozu, koju već dva dana vode mediji bliski vlasti - doslovce stoji u saopštenju koje su, po običaju, brže bolje potrčali da prenesu tajkunski mediji, dok su kao "mediji bliski vlasti" označeni Informer, Novosti i televizija Pink.

Informer

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Skroza je gostujući na TV Nova poručila da je ljude iz sadašnje vlasti trebalo pobiti tokom prevrata 5. oktobra 2000. godine, kada je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio ministar informisanja?!?

- Ta noć između 5. i 6. oktobra, po mom mišljenju, trebalo je da izgleda potpuno drugačije. Neću da pričam kako da ne bismo imali probleme, ali što se mene tiče, ta noć je trebalo da bude potpuno drugačija, nešto nalik onome što smo učili u knjigama istorije. Da je ta noć bila drugačija i da smo se probudili u jednoj drugačijoj Srbiji, Srbiji bez nekih ljudi, mislim da bi ovo danas bilo sasvim druga priča, a mi zapravo živimo devedesete - rekla je tada Skroza, ali njen govor mržnje i pretnje smrću šefu države nisu nikakav problem za NUNS.