Autor: Informer.rs

30.07.2024.

16:11

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD

„Vratili ovde da vodite tobož rusku propagandu, a tako je vodite da od toga korist imaju samo oni gde ste nekada živeli. Samo štetu pravite onima čije interese kao zastuapate. Toliku štetu pravite ruskoj propadandi da mislim da ta CIA ne izlazi slučajno iz Vaših usta, jer je nemoguće da toliko grešite i da to nesvesno radite. To što radite hvaleći antiglobalističku i prorusku poziciju, direktno ide u korist globalistima i antirusima. Tako da, ako neko ima veze sa CIA-om, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo i sve će vam se samo reći“, bio je oštar Jovanov.   

Na repliku Pavića, koja je više ličila na pravdanje - da on zaista sarađuje sa ruskim medijima i institucijama, Jovanov je odgovorio da mu je potpuno svejedno ko za koga radi.   

„Potpuno mi je svejedno da li neko radi za Ruse ili za Amerikance. Mi smo ovde da radimo za našu zemlju. Baš me briga kom Bogu se klanjate, onom u Vašingtonu ili onom u Moskvi. A što se tiče toga koliko ste uspešni, prebrojte mandate koliko ste ih dobili. Pogledajte koliku podršku Rusija ima u našem narodu i uporedite sa tim koliko ste mandata dobili, kao ekstremno proruska stranka. To realno pokazuje vašu uspešnost i ispravnost moje teze da sve što radite - radite u korist nekih drugih“, zaključio je Jovanov.