Autor: Informer.rs

30.07.2024.

17:20

Foto: printscreen

Vesti

Ministarka Mesarović u prvoj zvaničnoj poseti Banja Luci: Predvođeni našim predsednikom, budućnost Srbije i Republike Srpke vidimo u zajedničkom radu

- Izuzetno važan i konstruktivan sastanak sa predsednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom i predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, u Banjaluci.

- Jedinstvo srpskog naroda snažno je potvrđeno na Svesrpskom saboru koji je održan u Beogradu, a uvojena Deklaracija definiše zajedničku budućnost našeg naroda. Sabrali smo se oko tog važnog dokumenta da potvrdimo naše zajedništvo i ekonomsko osnaživanje, koje je garant boljeg života naših građana.

- Upravo je to bila jedna od tema našeg razgovora, konkretni projekti koji će doprineti razvoju i jačanju ekonomske i privredne saradnje Srbije i Srpske. Potpuno smo posvećeni zajedničkom radu na projektima koji će nas još više približiti i doprineti boljem životu svih naših građana.

- Predvođeni našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, zahvaljujući kojem je Srbija postala lider u regionu, sigurna sam da zajedno možemo da postignemo još bolje rezultate, jer budućnost Srbije i Republike Srpske vidimo u zajedničkim radu, razvijanju ekonomskih odnosa, uz očuvanje mira i stabilnosti - napisala je ministarka na Instagramu.