31.07.2024.

09:00

Foto: EPA/ Društvene mreže

Vesti

Milova perjanica otrčala u islamističke medije da se žali na Vučića jer brani srpski narod! Slagala i da je Srbija napala Hrvatsku! (VIDEO)

Ona je tom prilikom, ne mireći se sa tim što je partija kojoj pripada ostala bez poverenja građana, optužila srpskog predsednika da se meša u unutrašnje stvari Crne Gore.

- Ova Vlada je nastala u kabinetu Aleksandra Vučića. Crna Gora je postala tužni protektorat, njome se svako više pita nego oni iznutra i sigurna sam da je ovakva vlada rezultat i snažnog spoljnjeg uticaja. Ovu vladu čini pet ministara, proruskih i provelikosrpskih partija. Dok vi danas u CG imate Andriju Mandića i te političke subjekte iz nekadašnjeg demokratskog fronta koji, ne da se nikad nisu izvinili za svoju političku i programsku platformu, nego su ušli u vladu Milojka Spajića. Zašto su trebali da se izvine? Za to što se događao napad na Hrvatsku, za to što se desio genocid u Srebrenici. Niti su ga priznali, niti su se izvinili, niti su glasali za tu rezoluciju, naprotiv glasali su protiv nje - rekla je Vuković. 

"Milovka" je nakon neosnovanih optužbi napala Vučića jer brani srpski narod i ne da da se proglasi genocidnim.

Srpski predsednik je DPS-ovki kriv za sve, a posebno jer ne želi da se izvini za stvari koje naš narod nije uradio, kao što je laž da je Srbija napala Hrvatsku?!