Autor: Informer.rs

31.07.2024.

11:22

Foto: printscreen / informer

Vesti

OVO VIŠE NEMA VEZE SA LITIJUMOM! Srbija na udaru: Vučićević otkrio detalje paklenog plana za nasilno otimanje vlasti!

 

Ove šokantne podatke otkrio je glavni urednik Informera na prvog Kolegijumu Informer televizije.

- Ovo što gledamo na ulicama Srbije više nema nikave veze sa litijumom. Ovo je pokušaj nasilnog otimanja vlasti. I to je agenda, ja bih rekao, zapadnih službi sa ovim domaćim odrodima ovde - rekao je Vučićević.

On se osvrnuo i na ulogu koju u tome imaju tajkunski mediji.

- N1 nije medij, to je trovačnica! Juče se u njihovom programu pojavio profesor, predstavili su ga kao profesora agronoma iz Čačka koji je mrtav hladan rekao da će se u Srbiji rađati mutant bebe - objasnio je Vučićević i rekao da bi za širenje lažnih vesti neko morao i da krivično odgovara.

Informer

 

- Očigledno je o čemu se ovde radi. Nije ovde nikakva borba za ekologiju. Oni ovde prave atmosferu za nasilno otimanje vlasti. Đilas i đilasovci imaju koordinaciju sa određenim službama, i ne samo Zapadnim nego i sa nekim sa Istoka. Nikome ne odgovara jaka Srbija - istakao je Vučićević.

Dotakao se i pitanja referenduma.

- Nećete referendum? A šta hoćete? Hoćete nasilno otimanje vlasit. Kaže Marinika da narod više ne veruju Vučiću. Ljudi, izbori bili, oni tamo pukli ko zvečka, ko oblanda - naveo je između ostalog Vučićević.

On je konstatovao da je na delu pokušaj stvaranja atmosfere u Srbiji koja bi se mogla uporediti sa stanjem u Venecueli. 

- Jako poučna lekcija nam stiže iz Venecuele. Tamo je Maduro pobedio, a onda se pojavili neki koji kreiraju atmosferu kriminalizacije Madura. I to vam je taj sistem koji se pravi i ovde - naglasio je Vučićević.

On je upitao i ko plaća proteste u Srbiji.

- Ko to sve plaća? Ko plaća prevoz? Gorivo, ozvučenje? Ko to plaća? Zapitajte se - rekao je Vučićević.