31.07.2024.

14:07

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Ovo žulja Ponoša! Opozicioni urednik otkrio istinu na tajkunskoj TV: Iskopavanjem litijuma Srbija će imati dobar ekonomski rezultat, to vlasti odgovara

- Ono što ovoj vlasti ide na ruku jeste da ako dozvoli iskopavanje litijuma, odmah za tim dolaze i velike investicije, recimo "Inobat" u proizvodji baterija u Srbiji, u Ćupriji, sećamo se te najave. Imamo i "Stelantis" koji će proizvoditi automobile. Srbija će imati zaokružen lanac proizvodnje električnih automobila. To ovoj vlasti u ovom trenutku pogoduje, imaće jako dobar ekonomski rezultat, opozicija to naravno pokušava da ospori - rekao je Radak.

Njegovih reči svestan je i lider stranke "SRCE" Zdravko Ponoš  koji sa žalošću kaže, takođe za pomenut opozicioni medij, da bi "ova vlast nastavila da egzistira dokle god bude litijuma u Srbiji", svestan kakve bi benefite ovaj mineral doneo ekonomiji naše zemlje.

Informer

 

Jasno da se to ne dopada Ponošu i njegovim kompanjonima i da ih to "žulja", te se trude da nasve načine zaustave rudarenje litijuma, na taj način stanu na put ekonomskom napretku naše zemlje, a potom se dočepaju vlasti.