01.08.2024.

08:23

Foto: Informer

Vesti

Ovo su novi lideri opozicije u Srbiji: Nasilni i nepismeni lažovi, morbidnim teorijama zavere plaše narod i pozivaju na građanski rat!

Hoće li "ekološki" protesti iznedriti neke nove opoicione lidere", naslov je vesti tajkunskog "Danasa"... Pa, novi lideri su već tu - satanisti, teoretičari zavera, mrzitelji, lažovi, nasilnici koji plaše narod i pozivaju ga na građanski rat!

Sve smo to već videli i čuli prethodnih dana! Da se podsetimo...

Izvesna Suzana Lazarević na protestu u Mladenovcu lansirala najneverovatniju teoriju zavere o potencijalnom iskopavanju litijuma u Jadru, poručivši da su "satanisti" nazvali firmu "Rio Sava" jer im je konačni cilj da preko Jadra i Drine zagade reku Savu.

- Šta vi mislite, zašto se ćerka firma Rio Tinta zove Rio Sava, zašto se ne zove Rio Jadar, Rio Loznica? Oni satanisti, naši neprijatelji, jasno govore Šta je njima cilj - iz jadra u Drinu iz Drine u Savu 

Informer

 

Duško Brković, profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, na protestu protiv litijuma u Kosjerić izrekao je zastrašujuće gadosti.

- Mutagene promene u naslednoj osnovi mutagene, teratogene promene koje uslovljavaju da novorođenčad se ne rađaju normalna nego sa anomalijama, ima li šta gore od toga?! 

Informer

 

Na protestu u Ljigu neko iz mase dobacio je da im je "uzeto oružje", aludirajući na prošlogodišnju akciju predaje nelegalnog oružja nakon majskih tragedija, ali da"imaju kuke i motike". Ljiljana Bralović, vođa lažne ekološke organizacije SEOS, taj poziv na nasilje prokomentarisala je povikom "tako je", a zatim najavila da će uskoro pokrenuti "radikalne mere" protiv "domaćih izdajnika".

- Uzeli su nam orućje prošle godine, ali imamo kuke i motike! 

Dragan Simović, jedan od vođa protesta protiv litijuma, juče je u Kraljevu poručio da ne odustaje od nasilja koje je istim jezivim rečima najavio pre mesec dana…

- U Jadru, 28 juna na Vidovdan kada smo rekli da drugi put kad vas zovnemo đecu ostavite kod kuće, ja pri tome ostajem.

- Oduzimaju ljudima zemlju u Lađevcima za neki teretni aerodrom. Šta će Lađevcima teretni aerodrom, šta će Pranjanima teretni put?