02.08.2024.

08:25

Foto: printscreen

Vesti

Vitla makazama i viče: Mi smo ovce, zaljuljaćemo piramidu! Ovo je žena koja vodi proteste protiv litijuma (VIDEO)

Verovali ili ne, govor nove liderke opozicije Suzane Lazarević o satanistima na protestu u Mladenovcu nije najluđa stvar koju je izgovorila, ali i uradila. 

Ona je, vitlajući makazama, u emisiji "Intervju" govorila o crnom plemstvu, "bankarskoj hobotnici", olimpijskim bogovima koji su na vrhu piramide, ali i nazvala sve ljude ovcama. 

- To mi svi zovemo Rokfeleri, Rokšildi, pa crno plemstvo, pa svi smo mi u teorijama zavere, ovima, onima. Pa ja toj hobotnici bankarskoj, koja jeste uzrok svega ovoga što se dešava, jer ta hobotnica bankarska je u stvari vlasnik i Big Farme i vojno-tehničkih ovaj lobija, i Koka Kole, i Fejsbuka, jer svi zavise od toga, ja toj hobotnici ne mogu ništa, ali barem pipak te hobotnice, koji je ušao u moj lični život i u život mog naroda, mogu da (seče makazama kreditnu karticu). 

- Kad imate jednu piramidu, gore su ti olimpijski, nevidljivi bogovi,+ i tako dalje, dole su ovi menadžeri, ovce. Ja sam tek sad shvatila u čemu je igra kad mi je život došao u pitanje. Kad bi mi ovce, znači te ovce, se skupile u jedan ćošak i izvukle taj ugaoni kamen, možda bi se ta piramida zaljulja makar na tren. Kad bi se ona zaljuljala, ma koliko da je taj kamen mali, onda stupa inercija, pa se ona ljulja sve jače i jače i puf! 

Ukoliko ne verujete, pogledajte snimak i uvertite se i sami. 

Podsetimo, Suzana Lazarević je na protestu u Mladenovcu pre nekoliko dana lansirala najneverovatniju teoriju zavere o potencijalnom iskopavanju litijuma u Jadru, poručivši da su "satanisti" nazvali firmu “Rio Sava” jer im je konačni cilj da preko Jadra i Drine zagade reku Savu.

- Šta vi mislite, zašto se ćerka firma Rio Tinta zove Rio Sava, zašto se ne zove Rio Jadar, Rio Loznica? Oni satanisti, naši neprijatelji, jasno govore Šta je njima cilj - iz jadra u Drinu iz Drine u Savu - rekla je.