02.08.2024.

11:07

Foto: instagram/avucic

Vesti

"Ja im i sad kažem da im je jedino rešenje da me ubiju!" Vučić o Skrozi: Hajku sam vršio tako što sam ćutao i slušao šta je rekla o meni!

Na pitanje novinara kako komentariše navode novinarke Tamare Skroze da se protiv nje vodi hajka, Vučić je rekao ironično da misli da je ona u pravu.

- Ja mislim da je ona u pravu. Hajku sam vršio ja, tako što sam ćutao i slušao šta je rekla o meni. Trebalo je da me ubiju, a pogrešili su što me nisu ubili. Ja im i sad kažem da im je jedino rešenje da me ubiju - rekao je Vučić.

Podsetimo, opoziciona novinarka Tamara Skroza indirektno je pre nekoliko dana poručila da je ljude iz vlasti trebalo pobiti tokom prevrata 5. oktobra 2000. godine, kada je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio ministar informisanja.

Skroza je u emisiji opozicione TV Nova “Da sam ja neko” rekla da je “noć između 5. i 6. oktobra trebalo da izgleda potpuno drugačije”.

Ona se prvo “ugrizla za jezik” rekavši da “neće da sada priča kako, da ne bismo imali probleme”, ali je na kraju ipak otkrila kako je pomenuta noć trebalo da izgleda.

- Što se mene tiče, ta noć je trebalo da bude potpuno drugačija, nešto nalik onome što smo učili u knjigama istorije. Da je ta noć bila drugačija i da smo se probudili u jednoj drugačijoj Srbiji, Srbiji BEZ NEKIH LJUDI, mislim da bi ovo danas bilo sasvim druga priča, a mi zapravo živimo devedesete - rekla je Tamara Skroza.