Autor: Informer.rs

05.08.2024.

08:55

Foto: Tanja Andric/Miloš Rafailović

Vesti

"Jovanović i Đilas obmanjuju narod!" Terzić: Uopšte ih ne zanimaju litijum i rudarenje, već ih zanima rušenje Vučića

Naime, na tajkunskom portalu "Nova S", osvanuo je intervju jednog od predstavnika srpske opozicije Miloša Jovanovića, koji poziva građane na protest 10. avgusta u Beogradu.

Informer

 

Na ovaj sraman intervju, reagovao je Terzić i poručio:

- Ono na čemu rade odnosi se isključivo na moljakanja za političku podršku stranog faktora koji bi ih ponovo putem ulične revolucije i bez političke volje naroda doveo na vlast. I upravo ti strani faktori koji su ih na vlast već jednom instalirali bez izbora, ujedinjuju ih i sada, a sve sa ciljem okupljanja u jednu kolonu korisnih idiota koji patološki mrze Aleksandra Vučića i koji shodno tome predstavljaju idealan kadar za obmanjivanje naroda već poznatim lažima o litijumu i rudarenju. Koliki su to licemeri najbolje govori podatak da su upravo Miloš Jovanović i njegov DSS u Srbiju doveli Rio Tinto i omogućili im sve neophodne dozvole u trenutku dok se Đilas bogatio na muci i nesreći našeg naroda i uz to govorio da je eksploatacija litijuma najveća razvojna šansa za našu zemlju. Sada su mišljenje promenili, jer po isto idu u srbofobne ambasade, ali ćud nisu - dodaje Terzić.

- I dalje u sumraku uma maštaju o tome da se vrate one godine kada su kroz pljačkaške privatizacije uništavali sve pred sobom, vređajući nacionalno dostojanstvo srpskog naroda izvinjavajući se svima i svakome za nešto što Srbi nikada nisu uradili, pritom davajući Albancima u Prištini nezavisnost na tacni. U svakom slučaju uz Aleksandra Vučića je pristojna Srbija i naš narod koji želi modernizaciju, dalji razvoj i napredak, a uz Miloša Jovanovića će u narednom periodu biti Brajan Brković, Milovan Brkić kao vodeći ideolog Dragana Đilasa i verovatno poneki hrvatski vijećnik, dok će se Hodžaj i Gervala uključiti putem video linka i pružiti mu beskompromisnu podršku. Jednom rečju, s kim si takav si. Ako ništa drugo, sada je bar jasno da Miloš Jovanović otvoreno pokazuje svoje drugosrbijansko lice i servilnost prema lažnoj eliti iz "beogradskog kruga", kom očigledno i sam pripada - zaključuje Miloš Terzić.