05.08.2024.

10:36

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đurić jasna: Miloš Jovanović bio i ostao prodana duša!

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo u celosti:

- Pronašao je lažni patriota Jovanović zajedno sa svojim saborcima iz tajkunske opozicije još jednu temu koju vide kao potencijalno pogodnu za rušenje Vučića!

Litijum.

Tu počinje i tu se završava sva njihova lažna briga za ekologiju i zdravu životnu sredinu!

I naravno, scenario je već viđen!

Protesti, ulice, divljanje i haos - oprobali su se u tome već mnogo puta! Uzdaju se u ono što im je jednom davno pošlo za rukom - da dođu do vlasti bez izbora i u podršku podršku istih kao i tada: onih koji lobiraju za nezavisnost lažne države i kojima smeta srpska suverena, nezavisna i slobodarsku politika koju sprovodi Aleksandar Vučić!

U prolog tome o kakvim je folirantima i prvoklasnim licemerima zapravo reč najbolje svedoči činjenica - da su Rio Tinto i litijum u Srbiju stigli upravo u vreme njegovog DSS-a i ostalih lopuža iz redova bivšeg režima.

Ti isti, danas bezuspešno pokušavaju da se ograde od sopstvenih poteza - dali su im sve moguće dozvole, hvalili projekat na sva usta, govorili da je to razvojna šansa za Srbiju, a danas - sve suprotno i sve samo iz jednog razloga: neće biti u prilici da lično, masno profitiraju.

Ne daju oni ni pet para za to šta jedan ovakav projekat ekonomski znači za našu državu, njihovo je da po instrukcijama i za novac o istom govore sve i samo najgore.

Međutim, iako je sve ovo već viđeno, već viđen je i ishod - narodom se ne manipuliše!

A pokušala je tajkunska kamarila to već mnogo puta do sada. Sve bezuspešno i plitko.

Znaju ljudi da se u Srbiji ništa ekološki nebezbedno i štetno neće raditi.

Znaju i da ih vodi čovek koji zajedno sa svojim timom uvek i jedino - sluša volju naroda!

Baš onako kako Miloš Jovanović nikada nije ni pomislio, ni želelo ni znao!

Taj je bio i ostao - prodana duša - istakla je Đurić.