05.08.2024.

12:21

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

ĆUSKIJA! Dabrica nasela na jeftinu montažu i napala Informer: Pokazala da je glupa ko noć! (FOTO)

Stojkovićeva, poznatija i kao "dabrica" objavila je post na društvenoj mreži "Iks" kojim je pokazala koliko nema veze s mozgom. 

Neko je napravio montažu naše vesti da je Novak Đoković osvojio zlato na Olimpijskim igrama. Naslov vesti glasi "NAJVEĆI SPORTISTA SVIH VREMENA! Novak Đoković zgromio Alkarza i osvojio Olimpijske igre!".

Međutim, neko se jeftino zaigrao i napravio montažu što se vidi iz aviona. Ipak, očigledno ne vide svi, odnosno nemaju potreban kvocijent inteligencije da bi videli da se radi o jeftinoj fotomontaži.

"NAJVEĆI SPORTISTA SVIH VREMENA! Novak Đoković zgromio Alkarza i osvojio Olimpijske igre, zahvaljujući mudrim savetima predednika Vučića. Dabrica je očigledno oslepela od mržnje, jer da to nije slučaj, shvatila bi da je reč o fotomontaži.

Inače, nije prvi put da opozicija naseda na ovakve izmišljotine sa društvenih mreža. Nedavno je Vojislav Mihajlović izašao pred medije u Skupštini Srbije i slavodobitno objavio da se Ivana Španović povukla sa Olimpijskih igara iz protesta zbog litijuma.

Neko je promenio nadimak na "Iksu" i predstavio se kao Ivana Španović, što je propala opozicija "progutala" i istakla da ima podršku najbolje srpske atletičarke iako to nema veze s mozgom.