Autor: Informer.rs

05.08.2024.

18:13

Foto: Foto: EPA, Beta, Profimedia

Vesti

Kurti dokazao da nema pojma šta je država! Lažni premijer krši sve sporazume jednostranim i protivpravnim akcijama samo da naudi Srbima

Ovo dokazuje da Aljbin Kurti ne samo da krši sporazume svojim jednostranim, protivpravnim i eskalatornim akcijama već da je spreman na sve samo da naudi Srbima.

Podsećamo, tzv. kosovska policija upala je danas u ekspoziture Pošte Srbije u četiri opštine na severu Kosova i Metohije. Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je da je od tzv. regulatornog tela za elektronske i poštanske komunikacije dobijena informacija da postoje privredni operateri koji posluju bez licence.

Eljšani je rekao da je policija obavestila tužioca i da nastavlja po njegovim ovlašćenjima. 

Tzv. kosovska policija je u maju upala i zatvorila ekspoziture Poštanske štedionice na severu KiM, što je, nakon zabrane upotrebe dinara, dodatno pogoršalo položaj Srba u pokrajini.

Srpska lista saopštila je danas da je brutalni upad tzv. kosovske policije u objekte u kojima posluju ogranci Pošte Srbije nastavak plana etničkog čišćenja severa Kosova i Metohije od svega što ima prefiks srpski.

"Ovom akcijom se krše sporazumi postignuti u Briselu 2015. pod pokroviteljstvom Evropske unije i time čitav dijalog i njegova zaostavština anuliraju, a Evropska unije srozava svoj ionako slab autoritet i ugled koji ima u očima srpskog naroda", ističe se u saopštenju Srpske liste.