06.08.2024.

08:00

Foto: Profimedia/Printscreen

Vesti

Tajkun Šolak pomera granice bestidnosti! Na dan zločinačke "Oluje" Hrvate predstavio kao narod mira i pomirenja, a Srbi mu opet krivi za sve! (VIDEO)

U skoro pola Dnevnika, na svojoj TV Nova, Šolak je puštao hvalospeve o Hrvatskoj, nakon kojih bi prosečan gledalac trebalo da zaključi da su Srbi krivi za sve, pa i za svoje proterivanje i stradanja!

"Do normale je bilo potrebno mnogo, pre svega, mnogo vremena. A kako ono odmiče, ostaje pitanje poput ovog: Šta je ljude koji su živeli u ovom prirodno datom miru uzmu puške u ruke i počnu da se ubijaju? Šta ili bolje ko? A s kim ovde da razgovarate, reći će isto što i Jovica - političari! Alio Hrvatska je sada u Evorpskoj uniji, mnoge su kuće obnovljenje, živi se bolej, a i međunacionalna mržnja potpaljuje se možda samo pred Oluju i pred izbore", deo je sramnog priloga koji je Šolak plasirao bez trunke griže savesti. 

Istovremeno, na svojoj drugoj televiziji tajkun Šolak je ceo dan emitovao priloge sa ustaške proslave stravičnog zločina nad Srbima!

Sporni prilog najavio je i na društvenoj mreži "X" Željko Veljković, tajkunski novinar, koji ne prestaje sa žigosanjem Srba i svega srpskog i jedini cilj koji ima je uništavanje našeg naroda, proglašavanje istog genocidnim i krivim za sve, pa i za svoje proterivanje sa vekovnih ognjišta!

"Pod suncem koje prži, na zemlji koja se mora otimati od kamena, naišli smo samo na ljude mira i pomirenja. Život u Kninu i okolini, 29 godina posle Oluje", napisao je Veljković. 

Informer