Autor: Informer.rs

06.08.2024.

10:34

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Ješiću, pre ću biti stoka koja jede travu nego šatro elita! Potpredsednica Skupštine Srbije razobličila slugu žutog Lutovca! (VIDEO)

Potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović poslala je vrlo jasnu poruku pripadniku prozapadne opozicije Goranu Ješiću koji je izrekao užasne komentare protiv sopstvenog naroda.

- Šokirana sam što to neki delovi opozicije slave te užase nad Srbima. Ako sam dobro razumela Gorana Ješića, onda sam i ja stoka koja pase travu, ali bolje mi je da budem stoka koja pase travu nego ta šatro elita. Nejasno mi je kako Goran Ješić brutalno vređa ljude u svom okruženju. Ne mogu da razumem da neko kaže da je narod odlučio da ode sa vekovnih ognjišta i da nije proteran u "Oluji". Gospodin Ješić ne zna koliko je narod ostao bez svojih najmilijih - rekla je Paunović.

Informer

Prema rečima Potpredsednice Skupštine Srbije, Hrvati imaju problem u glavi jer slave "Oluju" i prikazju je kao "herojski čin".

- Zagreb, Sarajevo i opozicija ima iste nalogodavce. Šta je bombardovanje kolone civila za njih, briljijantna vojna akcija? Hrvatska jeste praktično etnički čista, uspeo im je plan etničkog čišćenja. Zbunjena sam što Hrvati karatkerišu "Oluju" kao herojsku akciju, oni imaju problem u glavi. Imate sa jedne strane glasno ćutanje na srpske žrtve, svaki zločin nad nama je za njih herojstvo. Nije teško zaplašiti narod sa lošim pričama o litijumu. Predsednik Vučić je rekao da neće biti kopanja litijuma još dve godine. Meni je žao što su građani izloženi manipulaciji opozicije, jer je ovo samo napad na predsednika Vućića - kazala je Snežana Paunović.

Čitavu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: