06.08.2024.

11:14

Foto: video printscreen

Vesti

Ludak misli da su svi ludaci! Škoro najavio novo nasilje na ulicama i vređao predsednika: Moramo se fizički obračunati sa Vučićem! (VIDEO)

- Da li ste gledali uključenje one osobe koja se naziva predsednikom Srbije iz takozvane vile Mir sa tablama, igračke su sklonili, falilo je samo da piše Laza Lazarević i ljudi u belom da se pojave. To je zaista strašno s čim smo mi suočeni - rekao je Škoro i nastavio: 

- Ne znam da li je on peder, to možda ovaj vaš Glišić bolje zna. Pokušava sada preko Rio Tinta čiji je eksponent da nas truje. Nadam se da nećemo jer Srbija se polako budi i ovo je dobar znak. Razna mesta se dižu, ali moramo da probudimo i onaj deo Srbije koji je ne koji nije neposredno ugrožen rudnicima litijuma. Molim vas da ostanemo ujedinjeni u otporu, mi se ovoga puta moramo fizički suprotstaviti njima! 

- Prvo je bila priča Vučićeva referendum o litijumu, onda kad je video da to ne ide, sad kaže referendum o njemu, a to je nemoguće organizovati. Ako je toliko hrabar kao što se predstavlja, nek lepo da ostavku, nek raspiše vanredne predsedničke, parlamentarne izbore pa da se prebrojim - rekao je Škoro. 

Dakle, ništa novo - opozicija i njeni sledbenici ponovo pozivaju na nasilje, nerede i, gle čuda, traže još jedne izbore! Dobili su ih kad god su tražili, nekoliko puta smo se prebrojavali i narodn je jasno i glasno rekao da ih neće!

Podsetimo, Škoro je nedavno tokom gostovanja na KTV izneo monstruozne pretnje upućene Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije.

On je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Više o tome pročitajte OVDE.

Tim povodom kasnije se oglasio i predsednik Vučić, kao i Tužilaštvo.