06.08.2024.

19:15

Foto: ATAIMAGES/Maša Banđur

Vesti

Apsolutno sam za zabranu Bebekovog koncerta u Beogradu! Milovanović: "Umetnici" poput njega su karijere gradili isključivo na mržnji Srba i Srbije!

Redakcija Informera mišljenja je da Željku Bebeku treba da se zabrani koncert u Sava Centru, jer je Bebekova odluka da nastupi u Ličkom Osiku na godišnjicu "Oluje", kada je srpski narod proteran sa svog ognjišta, mučen i ubijan, a ima zakazan koncert u Beogradu, licemerna.

Ddirektor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović kaže da su Željko Bebek, Severina, Jadranka Barjaktarević i drugi "umetnici" u svojim zemljama karijere gradili isključivo na mržnji Srba i Srbije.

- Posle 2000. godine sistematično nam je ubijan svaki osećaj patriotizma i nametan osećaj krivice. Svaki ustašoid i mudžahedin punio je sale u Beogradu, a to je delom i do nas samih. Da kao narod bojkutujemo koncerte raznih "glazbenika", ne bi se isti ni održavali. Apsolutno sam za zabranu Bebekovog koncerta u Beogradu, kao što nikada ne bih dozvolio da u Srbiji pevaju ni Dino Merlin, Severina, Jadranka Barjaktarović i drugi "umetnici" koji su u svojim zemljama karijere gradili isključivo na mržnji Srba i Srbije - istakao je Milovanović.