Autor: Informer.rs

07.08.2024.

13:19

Foto: Tanjug

Vesti

Pet tekstova za 24 sata! Islamistička "Slobodna Bosna" u žestokoj kampanji: Plaše se srpskog litijuma, pa lažima podržavaju opoziciju da sruši Vučića!

Džihadistički portal, koji kontrolišu ekstremisti u Sarajevu podigli su intezitet napada na srpskog predsednika Aleksandra Vučića i državu Srbiju pošto je Slobodna Bosna za samo 24 sata objavila čak pet hejterskih tekstova u kojima se daje podrška srpskoj opoziciji koja lažima pokušava da spreči eksploataciju litijuma u Srbiji.

Informer

Informer

"Masovne demonstracije u Srbiji: Građani idu do kraja, Vučićeva vlast ima rok", "Ponoš razotkrio Vučićev tim stručnjaka: Kao da već nije dovoljno da je veterinar koji se tok karijere više bavio...", "Serija protesta protiv litijuma u Srbiji: Na nama je da branimo svoje mesto za život, jer država nas je izdala", "Bizarni govor predsednika Srbije: Vučić upao u program RTS i prekinuo prenos Olimpijskih igara, na kraju napravio skandal", "Ništa Vučića ne može uzdrmati kao litijum: Protesti zbog najave otvaranja rudnika večeras u četiri grada a ona u još 19" - ovako glase hejterski naslovi koje je u samo jednom danu protiv predsednika Srbije objavila Slobodna Bosna.

Informer

Informer

Jasno je dakle, da je protiv Srbije i njenog predsednika u toku hibridni rat opštih razmera sa ciljem otimanja države i dolaska na vlast oni koji su, sve do 2012. godine i promene sistema, sistematski uništavali ovu zemlju po svim pitanjima i na svim frontovima. 

Informer