Autor: Informer.rs

07.08.2024.

15:19

Foto: Ata images

Vesti

TUČA U OPOZICIJI! Nestorović žestoko optužuje NVO ekologe: Ko ste vi da zabranite Ratku Ristiću da govori na mitingu?!

Na Iks profilu "Branimir Nestorović", naime, objavljen šokantan post u kome se otkriva da je predstavnik "Eko straže" Bojan Simišić zabranio profesoru Ratku Ristiću da govori na beogradskom protestu koji je zakazan za subotu.

- Predstavnik "Eko straže" Bojan Simišić izjavio je da profesor Ratko Ristić ne može da govori na protestu u subotu, jer je "profesor politička ličnost iz Nestorovog pokreta i izazvaće negativne emocije"! Čije negativne emocije? Zašto bi jedan borac protiv litijuma izazivao negativne emocije? Emocija beogradskih krugodvojkaša koji mapom Slaviše Savića priznaju Kosovo i imaju antisrpske stavove? - navodi se u postu.

Kako se dalje ističe, zakazani protest već u najavi ispolitizovan je od stranke strane probriselske opozicije i NVO organizacija plaćenih sa Zapada. 

- Da li je ovo borba za Srbiju ili drugosrbijansku Srbiju "beogradske elite" kojoj smetaju patriote i ljudi iz naroda? Da li ovaj protest priznaje Kosovo mapom docenta Fakulteta primenjenih umetnosti Slaviše Savića? Proglas, kojeg finansira američki NED, može da govori u subotu, a patriote ne mogu? Da li je ovaj protest politizovan od strane probriselske opozicije i NVO organizacija plaćenih sa Zapada pa patriote ne mogu da govore? Da li je ovo borba za Srbiju ili za probriselsku opoziciju? - kaže se u postu.