07.08.2024.

20:29

Foto: Printscreen/RTS

Vesti

Koliko mi volimo našu zemlju pokazuju rezultati! Vučić o opoziciji: Ima onih koji žele da me sruše, da obave prljave poslove za strance

Predsednik je istakao da je ovo danas potpuno nova zemlja i da su u planu nove brze saobraćajnice.

- Sve što smo zajednički radili uskoro će da se vidi i svaki čovek može da kaže da je bio deo toga i to stvarao. Neki koji kritikuju i na kraju da ih pustite da vladaju neće moći ove stubove da okreče, kamo li da izgrade sve što smo izgradili. Ovo je nešto što se radi za istoriju... Svaki projekat smo radili uz žestoko protivljenje onih koji ne žele razvoj Srbije - istakao je Vučić.

Kako kaže druga strana neće da razgovara ni u institucijama ni nigde, te da motkama, sekirama ili puškama nikakav rezultat neće postići.

- Koliko mi volimo našu zemlju pokazuju rezultati... Danas su svi za Beograd na vodi, tako će biti i za sve ostalo, samo treba da prevaziđete taj nivo otpora - kazao je Vučić, te dodao da ljudi nisu skloni promenama, te da se sa takvima treba razgovarati, ali da postoje i oni koji nisu dobronamerni.

- Imaju oni koji žele da sruše Vučića, a drugo je da obave prljave poslove za strane ambasade - rekao je Vučić, te istakao da je ponosan na sve do sada urađeno.