07.08.2024.

21:09

Foto: Printscreen/RTS

Vesti

Ko ima visok pritisak, neka popije lek! Predsednik Vučić o meču sa Amerikom: Verujem u košarkaše!

- Gledao sam danas poslednje dve četvrtine. Koliko sam bio tužan i nervozan kada su Grci dali gol šest sekundi pre kraja, toliko sam bio srećan kada su naši postigli gol dva sekunda pre kraja. Bio je čudesan - rekao je Vučić za RTS.

On je dodao da mu teško padaju pehovi i neuspesi srpskih sportista, jer zna koliko su svi momci i devojke truda uložili i koliko su se borili kako bi osvojili odličje na Olimpijskim igrama.

- Rekao je jedan vaterpolista, rintali smo kao konji celo leto - i zaslužili su ovo. Ja verujem u njih i u košarkaše i verujem da će nam doneti medalju. Hvala im na ovoj ogromnoj radosti - citirao je Vučić Savu Ranđelovića.

On je dodao da se nada da će Srbija sutra pobedi reprezentaciju SAD u košarci, iako je svestan da to nije realno, ali da uvek kaže da treba ići na pobedu.

- Ja sam veoma zadovoljan onim kako su se ove naše devojke u košarci suprotstavile Australiji. Australijanke su devojke koje igraju WNBA ligi koja je najjača na svetu. Super su se borile - naveo je Vučić.

On je dodao i da treba poslušati savete lekare da oni koji imaju visok pritisak pre utakmice uzmu lek.

- Pre sutrašnje utakmice i ja ću popiti lek pošto imam visok pritisak, pa ću onda mirno gledati utakmicu - rekao je Vučić.