Autor: Informer.rs

08.08.2024.

15:51

Foto: ata images / printscreen

Vesti

SKANDAL! Lažni ekolog Milivojević potrčao kod islamista iz Slobodne Bosne da pljuje Srbiju!

Od svih medija u regionu, Milivojević je potrčao baš u džihadističku Slobodnu Bosnu da napadne Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, reciklirajući nebuloze koje se svakodnevno mogu čuti na tajkunskim medijima u Srbiji i kod dežurnih hejtera u regionu.

- Jedino u čemu je Vučić uspešan, to je generisanje mržnje i sukoba. Taj ratni huškač je već tri decenije jedan od ključnih faktora nestabilnosti na prostoru bivše SFRJ - odvalio je između ostalog Milivojević, dok je istina naravno dijametralno suprotna - upravo je predsednik Vučić taj koji na svakom mestu i u svakoj prilici poziva na mir i saradnju.

Informer

Milivojević je ponovio i nebuloznu tvrdnju osvedočenih srpskih neprijatelja da Srbija krivac za ratove devedesetih.

- Krah svoje kosovske politike, pokušao je da nadomesti nekom Svesrpskom deklaracijom. U tom uratku nije bilo ni reči o osudi politike koju je aktuelni režim vodio devedesetih koja je Srbe u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, te naposletku i u Srbiji, gurnula u rat a onda ostavila na milost i nemilost svojoj zloj sudbini. Ni reči o osudi ratnih zločina, 200.000 stradalih i milionima raseljenih zbog politike ubijte jednog Srbina mi ćemo stotinu muslimana. Kad neko krene da sprovodi takvu politiku, ne kukaju samo majke Bošnjaka i Hrvata - kazao je Milivojević, a jedva dočekala da objavi Slobodna Bosna.