Autor: Informer.rs

09.08.2024.

17:15

Foto: printscreen / informer

Vesti

Hoće da blokiraju Gazelu i brzu prugu Beograd-Novi Sad na 48 sati! Vučićević otkrio pakleni plan opozicije: Ekstremisti hoće da zaustave Srbiju

- Oni idu na sastanke i dogovaraju šta će da rade. Imaju razne opasne ideje, da blokiraju ovo ili ono, zaustavljaju pruge... Jedna od najopasnijih ideja je da se blokira Gazela, ali ne na sat ili dva, već do ponedeljka uveče. Hoće da blokiraju Gazelu na 48 sati.

Kako kaže glavni urednik Informera, blokada Gazele nije jedini plan, ekstremisti takođe planiraju da blokiraju brzu prugu na relaciji Beograd-Novi Sad, kao i auto-put "Miloš Veliki" kod Čačka.

- Nadležni organi pretpostavljam imaju te informacije i nadam se da će učiniti sve da zaustave te ekstremiste. To što oni planiraju da rade su ozbiljna krivična dela. Planiraju i da blokiraju brzu prugu Beograd-Novi Sad, isto na 48 sati, kao i radove na izgradnji brze pruge prema Subotici. Oni hoće da naprave haos u čitavoj Srbiji. Planiraju i da blokiraju auto-put Miloš Veliki negde kod Čačka - rekao je Vučićević na današnjem Kolegijumu.

Vučićević je istakao da je ekstremistima zajednička mržnja prema Vučića, a da ovakva Srbija kakvu imamo smeta njima i i njihovim gazdama.

- Svi glume neke Srbe, a zapravo su najveći anti-Srbi. Šta spaja ove neonaciste sa Jovom Bakićem? On sam sebe definiše kao totalnog levičara. Njima je zajednička mržnja prema Vučiću. Ovakva Srbija smeta njima i njihovim gazdama. Sad će svi da izmile kako bi napravili haos u Srbiji - rekao je Vučićević.