09.08.2024.

20:50

Foto: Informer

Vesti

Tajkunska novinarka fascinirana nasiljem?! Provocirala Vučića u Iriškom tunelu, a tetovaža na njenoj ruci otkriva mnogo toga! (FOTO)

Naime, novinarka N1 javila se za reč i postavila pitanje predsedniku Vučiću. Naravno, to je bila provokacija jer je nju zanimalo zbog čega se predsednik Vučić prethodnih dana obraćao, prema njenim rečima, a što naravno nije istina, u vremenu kada su se održavali i protesti u režiji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, za koje tajkunska glasila tvrde da su navodno protiv litijuma.

Predsednik Vučić je već u prvoj rečenici ukazao da se radi o netačnim navodima.

- Ne, nisam se sinoć obratio u 19 već posle 20 sati. Sačekao sam da se završe protesti. Vi volite da kažete šta hoćete, ali ne volite da čujete odgovor kada vam se ne dopada - rekao je Vučić, a zatim dodao:

- Čeznuo sam da čujem važne poruke sa protesta, pa kada sam čuo poruke teoretičara zavere i neverovatnih priča e onda sam se obratio narodu i potrudio se da se prisetim dela laži koje su političari izgovarali svih ovih godina. Od Jovanjice, korone, poplava, izmišljenih priča o spaljivanju ljudi u visokim pećima u Lazarevcu itd. Po vama ja bi trebalo da se pokrijem po ušima i nigde ništa ne radi. Ovde nisam bio 8 meseci, znate li koliko je bitnije da dođem ovde, obradujem Srbiju da vide kako Srbija napreduje, dam podstrek. Ili bi trebalo da ne radim ništa? Kada radim, kritikujete me što radim. Da sam otišao na odmor, rekli bi da ne radim ništa.

Ono što je takođe interesantno, jeste i tetovaža koju dotična novinarka ima. Iako na prvi pogled ne deluje toliko bitno, suštinski ona otkriva mnogo toga.

Naime, ona na ruci ima istetoviranu automatsku pušku, što može da dovede do zaključka da je na neki način fascinirana nasiljem. Gle čuda, upravo su pristalice opozicije koje će sutra protestovati u Beogradu najavile da će biti nasilja.

Informer

Tetovaža novinarke N1

Treba podsetiti i da se televizija na kojoj je dotična novinarka zaposlena prošle godine tobože borila protiv nasilja, dok sa druge strane konstantno podržavaju najavu nasilnih protesta i podržavaju one koji pozivaju na ubistvo predsednika Vučića.