10.08.2024.

11:51

Foto: Reuters/Printscreen Instagram/Prinscreen Slobodna bosna

Vesti

Crnogorski ustaša zaplakao sa Slobodnom Bosnom: Proklet bio dan kad je Bog stavio litijum u srpsku zemlju, jer će Srbija samo ići napred (FOTO)

U svom autorskom tekstu za džihadističku Slobodnu Bosnu ustaša Nikolaidis istakao je da ovo, dakle, nije istraživački tekst, ali kako on navodi čist je primer forenzičke analize Vučićevog usmeno saopštenog teksta.

Podržavajući otvoreno haos u Srbiji koji je najavljen za danas, Nikolaidis je izjavio za Slobodnu Bosnu: "Vučić proklinje dan kada je Bog metnuo litij u srpsku zemlju, jer litij je postao njegovo prokletstvo". 

Informer

Kako bi naši stari rekli, kome čavka stoji na glavi, on kaže "iš", Nikolaidis je otvoreno priznao da je za sve hejtere i srbomrsce litijum proketstvo, jer je njima jedini cilj i želja da se sruši Srbija i njen ekonomski napredak, a u tom napretku litijum će svakako odigrati jednu od ključnih

Nikolaidis je praktično poručio: Proklet bio dan kad je Bog stavio litijum u srpsku zemlju, jer će Srbija samo ići napred zbog toga!

Činjenica je jedna: Vučiću to ne može biti prokletstvo, već dar od Boga, jer na taj način Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem obezbeđuje svoje mesto u budućnosti! 

- Najponosniji sam predsednik na svetu zato što sam predsednik Srbije. Neće biti rušenja na ulicama, u Srbiji će se vlast birati na izborima. To što neki zamišljaju da će nasiljem promeniti nešto, neće promeniti ništa, a ja da bežim ne pada mi na pamet. Srbija je mesto gde sam se rodio, Srbija je mesto za koju sam sve dao i koja je meni sve dala, tu ću i da umrem. Nikada je neću napustiti i boriću se zajedno sa vama do kraja za pristojnu i modernu Srbiju - poručio je predsednik Vučić pre dva dana. 

E, to smeta svim hejterima! Vučićeva neprestana borba za jaku i stabilnu Srbiju! 

Pametnom dosta! 

Podsetimo, Nikolaidis je ranije pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim Srbima, ustvrdivši da će se našoj državi i narodu desiti sve ono što zbog čega se predsednik borio u Ujedinjenim nacijama protiv sramne rezolucije o takozvanom "genocidu" u Srebrenici.

- Sve ono čega ste se plašili, da, desiće se! Ovo je kraj. Biće i političkih i drugih posledica - rekao je Nikolaidis.