10.08.2024.

19:20 >> 20:58

Foto: Foto: Zoran Sinko

Vesti

(UŽIVO) Šolakovci i đilasovci najavili haos i nasilje na ulicama: Žele da otmu državu i zloupotrebe građane

20.55 - Na protestu vođa organizacije koja je zabranjena zbog nasilja!

Na političkom protestu došao je i predvodnik zabranjenog pokreta "Obraz" Mladen Obradović

Podsetimo, "Otačastveni pokret Obraz" zabranjen je 2012. godine zbog nasilja, odlukom Ustavnog suda.

Informer

 

20.41 - Lažni ekolog na čelu kolone

Zlatko Kokanović pozvao je građane da krenu ka Gazeli odakle će krenuti u dve kolone. 

Kolona se kreće Ulicom kralja Milana ka Ulici kneza Miloša, odakle će se najverovatnije uputiti ka Gazeli. 

20.30 - Građani odlaze

Uprkos pompezno najavljenoj masovnosti, skup je bio slabo posećen i počeo je vrlo brzo da se osipa, a sa Terazija su građani masovno odlazili kroz bočne ulice, što dokazuje fotografija iz Nušićeve ulice.

Informer

 

20.25 - Ljude teraju batinama na protest

Na večerašnjim političkim pprotestima u režiji tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka u Beogradu stigli su i nasilnici koji su nedvosmisleno spremni da izazovu masovne nerede i incidente.

Naime, sa svojom ,,ekipom batinaša“, učešće na protestu uzeo je i bivši bokser Srbislav Rašković iz Bele Crkve, koji je još pre početka protesta u Beogradu počeo sa fizičkim zlostavljanjem i maltretiranjem svojih neistomišljenika.

Pročitajte OPŠIRNIJE.

20.10 - Stigli đilasovci

Dok na sva zvona opozicija pokušava da protestet predstavi narodnim, sada je jasno da je politički!

Naime, protest su preplavili lideri opozicije koji su taj način priznali  da lično stoje iza organizacije istog.

Ko je došao na ovaj politički skup vidite u POSEBNOJ VESTI.

20.08 - Pukao protest

Glavni urednik Informer Dragan J. Vučićević uključio se večeras u Specijalni program i izneo precizne podatke o broju učesnika na protestu protiv litijuma u Beogradu.

- N1 je upravo objavio vest da je "Arhiv javnih skupova" procenio da se na protestima nalazi oko 30.000 ljudi. Ono što mi imamo kao preciznu informaciju, pre 20 minuta je policijskim softverom prebrojano 19.983 ljudi. Procena policije je da će ukupno biti između 26 i 27 hiljada.

Više o tome KLIKOM OVDE.

19.40 - Albanci likuju

Na društvenim mrežama pojavili su se postovi podrške Albanaca protestima u Beogradu koji su organizovani u režiji tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

Informer

 

19.30 - Fašista na protestu

Vuk Stanišić, aktivista Srbske akcije, stigao je na politički protest koji organizuju tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak.

19.20 - Nestorović nepoželjan

Političar dr Branimir Nestorović izviždan je od strane prisutnih. Okupljena masa vikala je na Nestrovića: "Pi*ko prodana!"

Više o tome KLIKOM OVDE.

18.45 - Ćuta, Topalko i Nogo stigli na političke proteste

Na Terazije stigli su prpadnici Pokreta ujedinjenih fantoma, (PUF) lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta i opoziciona uzdanca, folk pevač, Milan Topalović Topalko.

Naime, tema litijuma je politizovana od strane opozicionih lidera i njihovih kompanjona, a oni svi uglas pozivaju na blokade, nerede i haos kako bi putem ulice došli na vlast. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.

Podsećamo, iz Rusije je stoglo alarmantno upozorenje. Zapad, preko marionetskih medija i nevladinih organizacija, pokušava da prirodnu zabrinutost građana za životnu sredinu iskoristi za totalnu destabilizaciju Srbije, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ruske službe bezbednosti su pisanim putem upozorile predsednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj državni udar i svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje.

Vučić je potvrdio ove navde.