11.08.2024.

00:58

Foto: printscreen

Vesti

DNO DNA! Navijala za rezoluciju o Srebrenici, veličala zločinačku akciju "Oluja", a sada bi da uništini srpsku privredu!

Ona je izjavila sa Prokopa koji su ona i ostali slični njoj blokirali, da "ostaje tu",

- Pruga se blokira zato što se različita rudna bogatstva prevoze preko ovih pruga i mi želimo da ovim dokažemo da rudna eksploatacija može da stane - rekla je. 

Ipak, ovakva izjava i namera da se uništi rudarstvo u Srbiji nikoga ne treba da čudi kada dolazi od Mile Pajić jer je ona ranije izjavljivala sledeće: 

"Rezolucija o Srebrenici nam je neophodna kako bismo se konačno suočili sa prošlošću."

A 06. avgusta 2021. godine, na dan kada srpski narod obeležava godišnjicu etničkog čišćenja tzv. "Oluje", ona je postavila svoju fotografiju na kojoj nonšalantno puši, uz komentar: "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju".

Takođe, Mila Pajić bila je jedan od predvodnika studenata koji su držali rektorat u Novom Sadu pod opsadom. Mila Pajić, poznata kao jedna od glavnih saradnica Pavla Cicivarića koji je postavo prepoznatljiv po tome što je nasilje sprovodio i rušio Skupštinu grada po nalogu Dragana Đilasa.

Mila je studentkinja  druge godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, što znači da je pod direktnim patronatom Dinka Gruhonjića, čoveka koji je izjavio da se ponosi što se zove Dinko, kao Dinko Šakić, a samim tim je i deo njegovih jurišnih odreda koji se nazivaju STAV i koji su u više navrata nasiljem sprečavali održavanje izbora na Filozofskom fakultetu.