Autor: Informer.rs

11.08.2024.

10:03

Foto: Foto: ATA Images

Vesti

Pokušavaju da slome predsednika Vučića! Mesarović: Jasno je da iz lažnih ekologa progovaraju srbomrzci, kurtijevci, desničari, razni teoretičari zavera…

- Pretili su mu vešalima, tuširanjem uranijumom, a sada poručuju da mu kopaju raku. Jasno je da iz nazovi ekologa progovaraju srbimrzci, Kurtijevci, desničari, razni teoretičari zavera… Udružuju se jer imaju isti interes, a to je da sruše Vučića i nasilno dođu na vlast, jer znaju - ako nema Vučića, nema ni jake Srbije - navela je Adrijana Mesarović i dodala:

- Nema tu nikakve brige za građane i životnu sredinu. Blokada pruga i puteva upravo pokazuje njihovu jedinu nameru da hoće da zaustave Srbiju i da blokiraju život građanima. Tim nasilnicima je litijum se samo paravan za ostvarenje svojih monstruoznih ciljeva. Ali neće uspeti! U Srbiji se na vlast dolazi isključivo na izborima, i svaki pokušaj ugrožavanja života građana i njihove imovine, kao i pokušaj rušenja državnih institucija biće najoštrije kažnjen, jer zakon je jednak za sve. Pobediće Srbija! Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za našu budućnost!