11.08.2024.

13:05

Foto: ATAIMAGES/reuters

Vesti

Koordinisana akcija udara na Srbiju! Đilas i Šolak prave haos u Beogradu, a Kurti na KiM!

Tajkunski tandem Dragan Šolak i Dragan Đilas stoji iza demonstracija u Beogradu, koje organizuju pod plaštom borbe i brige za ekologiju. Nakon protesta u centru Beograda, nekoliko stotina demonstranata je blokiralo most Gazela kao i glavnu železničku stanicu i međunarodnu prugu Prokop i maltretiralo narod.

Šef države je tokom obraćanja javnosti otkrio da su protesti finansirani spolja, a da iza svega stoji upravo tajkun.

- Ma koliko bile velike strasti, podgrevane od kriminalca koji ni ne živi u Srbiji, reč je o Draganu Šolaku. Ići ću da razgovaram s običnim ljudima - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Paralelno sa pokušajem otimanja države koji nije uspeo, niti će uspeti, Aljbin Kurti sprema nove nerede u južnoj srpskoj pokrajini. Lažni premijer nepostojeće države planira da nasilno otvori most na Ibru i tako praktično krene u etičko čišćenje severa Kosova i proterivanja srpskog naroda.

Ovu informaciju je potvrdio predsednik Vučić.

- 14. ili 15. avgusta očekujemo nasilno otvaranje mosta na Ibru. Strane agenture će pokušati da nađu nove lidere Srba, koji će da rade za Kurtija, ali kažem im da im to neće poći za rukom. Pozivam Kfor da reaguje i spreči otvaranje mosta - otkrio je predsednik Srbije.