Autor: Informer.rs

11.08.2024.

17:48

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta

Jovanovićeva je istakla da su ovi potezi još jedan pokazatelj destruktivnih namera opozicije, dok predsednik Aleksandar Vučić ostaje simbol stabilnosti i napretka.

“Marinika Tepić, eksponent tajkunske lopovske družine i antisrpske politike je potpuno raskrinkana da je upravo ona organizator jučerašnjeg protesta koji su danima pokušavali da predstave narodnim, pa su ona i njeni pajtosi ponovo pokazali svoje mrziteljsko lice, kao revnosni poslušnici stranih centara moći i obaveštajnih službi, čiji je cilj da se nasilno ruši legitimno izabrana vlast u Srbiji i predsednik Aleksandar Vučić koji je u istoriji najlegitimniji predstavnik naroda, na koga je Srbija ponosna.

Licemerje i lažljivi karakter Tepićke su po ko zna koji put potvrđeni, svako novo obraćanje je u funkciji izazivanja haosa, bezumnih napada na predsednika Vučića, nastavak njene hronike sramote i beščašća i svih onih koji su na zadatku podrivanja Srbije i njenih vitalnih interesa. Njihov trajni cilj i zadatak je da se u našoj zemlji što više upropasti, izda uništi, oskrnavi.

Propao je još jedan njihov pokušaj da otmu državu bez izbora da bi nastavili da uništavaju Srbiju, da nas vrate u mračno vreme kada nisu izgradili ni metar pruge, niti su kupili nijedan voz, pa je ovo bila jedinstvena prilika da Marinika i družina vide izgrađenu najmoderniju evropsku prugu i novu, modernu stanicu koje u njihovo vreme nije bilo, već samo pljačka i otimanje od građana.

Sasvim je jasno da tu nema nikakve brige za narod i ekološke standarde, već su se na jednom mestu okupili da podrže kvazi ekologe, novoiznedreni teoretičari zavere (gde je okupljena galerija potpuno pomračenih umova) kao i levi i desni i svi oni koji kažu da su Srbi genocidni narod, a Kurti njihov dragi prijatelj, dok su svi neprijatelji Srbije u našem okruženju njihova podrška u rušilačkim pohodima.

Zato je sasvim izvesna politička sudbina ove tajkunske klike koja zamajava narod i koja će da završi na smetlištu političke istorije.

Uprkos njihovim bolesnim lažima, falisifaktima i podmetanjima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će rezultatima da se bori za narod i državu i bolji život svih građana, da ljudi svakoga dana vide nastavak politike koja obezbeđuje veće plate i penzije, razvoj i napredak.” – istakla je Jovanovićeva